Stołówka szkolna
INFORMACJA
PROSIMY O DOKONYWANIE WPŁAT ZA OBIADY SZKOLNE, ZGODNIE ILOŚCIĄ DNI OBIADOWYCH DO 5-GO KAŻDEGO MIESIĄCA.
INFORMACJE DOTYCZĄCE ILOŚCI DNI OBIADOWYCH NA 2024 ROK SĄ
DOSTĘPNE NA STRONIE STOŁÓWKI SZKOŁY PODSTAWOWEJ W GIECZNIE.
WSZYSTKIE ZGŁOSZONE ODLICZENIA ROZLICZANE SĄ W NASTĘPNYM MIESIĄCU.
NA KONIEC ROKU SZKOLNEGO TJ. MAJ-CZERWIEC PRRZED DOKONANIEM WPŁATY NALEŻY
SKONTAKTOWAĆ SIĘ Z INTENDENTEM W CELU OSTATECZNEJ WERYFIKACJI KWOTY DO
ZAPŁATY. MOŻNA TO ZROBIĆ MAILOWO : stolowka@gieczno.szkolnastrona.pl LUB
POD NR TELEFONU: 42 717-83-10 WEW. 104.
Przewidywana liczba dni obiadowych w Szkole Podstawowej w Giecznie na rok 2024 od 02.01.2024 do 18.06.2024 wynosi:
STYCZEŃ 2024 r. - 19 DNI
LUTY 2024 r. - 14 DNI
MARZEC 2024 r. - 19 DNI
KWIECIEŃ 2024 r. - 18 DNI
MAJ 2024 r. - 15 DNI
CZERWIENIĆ 2024 r. - 12 DNI
Ogólna przewidywana liczba dni obiadowych wynosi – 97 dni
Jednostkowy koszt obiadu w roku kalendarzowym 2024 wynosi 5,00 zł .
PRZEWIDYWANA LICZBA OBIADÓW I KOSZTÓW ZA OBIADY SZKOLNE od września do grudnia 2023r.
WRZESIEŃ 2023 r. - 15 DNI
PAŹDZIERNIK 2023 r. - 22 DNI
LISTOPAD 2023 r. - 21 DNI
GRUDZIEŃ 2023 r. - 16 DNI
Ogólna przewidywana liczba dni obiadowych wynosi – 74 dni
Jednostkowy koszt obiadu w roku kalendarzowym 2023 wynosi 5,00 zł .
Numer aktualnego konta bankowego: 51 8783 0004 0029 2405 2000 0002
JADŁOSPIS OD 04.03.2024-08.04.2024
04.03.2024-PONIEDZIAŁEK
BARSZCZ BIAŁY, PIECZYWO, RYŻ Z SOSEM JOGURTOWO-OWOCOWO-ŚMIETANOWYM, KOMPOT WIELOOWOCOWY
05.03.2024-WTOREK
ZUPA SZCZAWIOWA Z GRZANKAMI I JAJKIEM, ZIEMNIAKI, BRYZOL DROBIOWY, MARCHEW Z GROSZKIEM, KOMPOT WIELOOWOCOWY
06.03.2024-ŚRODA
ZUPA JARZYNOWA, SPAGHETTI NEAPOLITANA, KOMPOT WIELOOWOCOWY
07.03.2024-CZWARTEK
ROSÓŁ Z MAKARONEM, ZIEMNIAKI, UDKO OPIEKANE, SURÓWKA Z MARCHWI I JABŁKA, KOMPOT WIELOOWOCOWY
08.03.2024-PIĄTEK
KRUPNIK RYŻOWY, ZIEMNIAKI KOTLET RYBNY, SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ, KOMPOT WIELOOWOCOWY
11.03.2024-PONIEDZIAŁEK
GROCHÓWKA, PIECZYWO, MAKARON Z SEREM, KOMPOT WIELOOWOCOWY
12.03.2024-ŚRODA
ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM, PLACKI ZIEMNIACZANE Z SOSEM CZOSNKOWYM LUB CUKREM, KOMPOT WIELOOWOCOWY
13.03.2024-WTOREK
BARSZCZ CZERWONY ZABIELANY Z/Z, KLUSKI LENIWE Z CUKREM I CYNAMONEM, KOMPOT WIELOOWOCOWY
14.03.2024-CZWARTEK
KRUPNIK Z KASZY JĘCZMIENNEJ B/Z, ZIEMNIAKI, KOTLET SCHABOWY WIEPRZOWY, SURÓWKA CHIŃSKA, KOMPOT WIELOOWOCOWY
15.03.2024-PIĄTEK
ZUPA PIECZARKOWA Z MAKARONEM, ZIEMNIAKI, RYBA PO GRECKU, KOMPOT WIELOOWOCOWY
18.03.2024-PONIEDZIAŁEK
KAPUŚNIAK, KLUSKI ŁYŻKĄ KŁADZIONE, KOMPOT WIELOOWOCOWY
19.03.2024-WTOREK
ROSÓŁ Z KASZĄ MANNĄ, ZIEMNIAKI, POTRAWKA Z KURCZAKA, KALAFIOR GOTOWANY, KOMPOT WIELOOWOCOWY
20.03.2024-ŚRODA
ZUPA NEAPOLITAŃSKA Z MAKARONEM, ZIEMNIAKI, KOTLET MIELONY, BURACZEK, KOMPOT WIELOOWOCOWY
21.03.2024-CZWARTEK
ROSÓŁ CARSKI, PIEROGI Z SEREM, KOMPOT WIELOOWOCOWY
22.03.2024-PIĄTEK
KRUPNIK RYŻOWY, ZIEMNIAKI, RYBA SAUTE, SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ, KOMPOT WIELOOWOCOWY
25.03.2024-PONIEDZIAŁEK
GROCHÓWKA, PIECZYWO, RYŻ Z SOSEM JOGURTOWO-OWOCOWO- ŚMIETANOWYM, KOMPOT WIELOOWOCOWY
26.03.2024-WTOREK
ZUPA BROKUŁOWA (KREM)Z GRZANKAMI, PIEROGI Z MIĘSEM, KOMPOT WIELOOWOCOWY
27.03.2024-ŚRODA
ZIEMNIAKI, DEVOLAY, SURÓWKA CHIŃSKA, KOMPOT WIELOOWOCOWY
03.04.2024-ŚRODA
ZUPA JARZYNOWA, KASZA GRYCZANA Z GULASZEM WIEPRZOWYM, OGÓREK KISZONY, KOMPOT WIELOOWOCOWY
04.04.2024-CZWARTEK
ROSÓŁ Z MAKARONEM, ZIEMNIAKI, UDKO OPIEKANE, SURÓWKA Z MARCHWI I JABŁKA, KOMPOT WIELOOWOCOWY
05.04.2024-PIĄTEK
ZUPA JARZYNOWA, MAKARON Z WARZYWAMI I DORSZEM, KOMPOT WIELOOWOCOWY
08.04.2024-PONIEDZIAŁEK
BARSZCZ BIAŁY, PIECZYWO, RACUCH, KOMPOT WIELOOWOCOWY
SMACZNEGO!
JADŁOSPIS OD 09.04.2024-10.05.2024
09.04.2024-WTOREK
ZUPA SZCZAWIOWA Z GRZANKAMI I JAJKIEM, RYŻ Z POTRAWĄ KUNG-PAO (PO CHIŃSKU) KOMPOT WIELOOWOCOWY
10.04.2024-ŚRODA
ZUPA OGÓRKOWA, PIEROGI Z SEREM I MASEŁKIEM, KOMPOT WIELOOWOCOWY
11.04.2024-CZWARTEK
ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM, ZIEMNIAKI, KOTLET MIELONY, BURACZEK, KOMPOT WIELOOWOCOWY
12.04.2024-PIĄTEK
KRUPNIK Z KASZY JĘCZMIENNEJ, ZIEMNIAKI, RYBA W CIEŚCIE, SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ, KOMPOT WIELOOWOCOWY
15.04.2024-PONIEDZIAŁEK
KREM Z WARZYW, SPAGHETTI BOLONESE, KOMPOT WIELOOWOCOWY
13.04.2024-ŚRODA
ZUPA WIŚNIOWA Z MAKARONEM, KLUSKI ŚLĄSKIE Z MIĘSEM I CEBULKĄ, KOMPOT WIELOOWOCOWY
17.04.2024-WTOREK
ZUPA PIECZARKOWA Z MAKARONEM, ZIEMNIAKI, JAJKO SADZONE, MAŚLANKA
18.04.2024-CZWARTEK
KREM BROKUŁOWY Z GRZANKAMI, PAMPUCHY (KLUSKI NA PARZE) Z GULASZEM WIEPRZOWYM, KAPUSTA ZASMAŻANA, KOMPOT WIELOOWOCOWY
19.04.2024-PIĄTEK
KRUPNIK RYŻOWY, ZIEMNIAKI, KOTLET RYBNY, SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ, KOMPOT WIELOOWOCOWY
22.04.2024-PONIEDZIAŁEK
KAPUŚNIAK, KLUSKI ŁYŻKĄ KŁADZIONE, KOMPOT WIELOOWOCOWY
23.04.2024-WTOREK
ZUPA NEAPOLITAŃSKA Z MAKARONEM, KASZA JĘCZMIENNA Z GULASZEM WOŁOWYM, OGÓREK KISZONY, KOMPOT WIELOOWOCOWY
24.04.2024-ŚRODA
ROSÓŁ Z MAKARONEM, ZIEMNIAKI, POTRAWKA Z KURCZAKA, OGÓREK W SOSIE JOGURTOWO-ŚMIETANOWYM, KOMPOT WIELOOWOCOWY
25.04.2024-CZWARTEK
ZUPA OGÓRKOWA, MAKARON Z SOSEM GYROS, KOMPOT WIELOOWOCOWY
26.04.2024-PIĄTEK
KRUPNIK Z KASZY JECZMIENNEJ, WARZYWA Z MAKARONEM I RYBĄ, KOMPOT WIELOOWOCOWY
06.05.2024-PONIEDZIAŁEK
BARSZCZ BIAŁY, PIECZYWO, NALEŚNIKI Z JABŁKIEM, KOMPOT WIELOOWOCOWY
07.05.2024-WTOREK
BARSZCZ CZERWONY N/Z, ZIEMNIAKI, KOTLET MIELONY, SAŁATA W SOSIE JOGURTOWO-ŚMIETANOWYM, KOMPOT WIELOOWOCOWY
08.05.2024-ŚRODA
ZUPA JARZYNOWA, PIEROGI Z MIĘSEM I CEBULKĄ, KOMOPT WIELOOWOCOWY
09.05.2024-CZWARTEK
ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM, MAKARON ZE SZPINAKIEM I KURCZAKIEM, KOMPOT WIELOOWOCOWY
10.05.2024-PIĄTEK
KREM POMIDOROWY Z GRZANKAMI, ZIEMNIAKI, RYBA PO GRECKU, KOMPOT WIELOOWOCOWY
JADŁOSPIS OD 13.05.2024-18.06.2024
13.05.2024-PONIEDZIAŁEK
GROCHÓWKA, PIECZYWO, MAKARON Z SEREM, KOMPOT WIELOOWOCOWY
17.05.2024-PIĄTEK
KRUPNIK RYŻOWY, ZIEMNIAKI, KOTLET RYBNY, KOMPOT WIELOOWOCOWY
20.05.2024-PONIEDZIAŁEK
KAPUŚNIAK, KLUSKI ŁYŻKĄ KŁADZIONE Z OKRASĄ, KOMPOT WIELOOWOCOWY
21.05.2024-WTOREK
KREM WARZYWNY Z GRZANKAMI, ZIEMNIAKI, KOTLET SCHABOWY, OGÓREK W SOSIE JOGURTOWO-ŚMIETANOWYM, KOMPOT WIELOOWOCOWY
22.05.2024-ŚRODA
ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM, PAMPUCHY W SOSIE JOGURTOWO-ŚMIETANOWYM ZE ŚWIEŻĄ TRUSKAWKĄ, KOMPOT WIELOOWOCOWY
23.05.2024-CZWARTEK
ROSÓŁ Z MAKARONEM, ZIEMNIAKI, UDKO OPIEKANE, MARCHEWKA Z GROSZKIEM, KOMPOT WIELOOWOCOWY
24.05.2024-PIĄTEK
KRUPNIK RYŻOWY, ZIEMNIAKI, RYBA GOTOWANA Z WARZYWAMI W SOSIE CYTRYNOWYM, KOMPOT WIELOOWOCOWY
27.05.2024-PONIEDZIAŁEK
BARSZCZ BIAŁY, PIECZYWO, RACUCHY DROŻDŻOWE, KOMPOT WIELOOWOCOWY
28.05.2024-WTOREK
KAPUŚNIAK Z BIAŁEJ KAPUSTY, KASZA GRYCZANA Z GULASZEM WIEPRZOWYM, OGÓREK KISZONY, KOMPOT WIELOOWOCOWY
29.05.2024-ŚRODA
ZUPA WIŚNIOWA Z MAKARONEM, ZIEMNIAKI, BRYZOL DROBIOWY, MŁODA KAPUSTA, KOMPOT WIELOOWOCOWY
03.06.2024-PONIEDZIAŁEK
ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM, PAMPUCHY W SOSIE OWOCOWYM, KOMPOT WIELOOWOCOWY
04.06.2024-WTOREK
CHŁODNIK LITEWSKI Z JAJKIEM, PYZY Z MIĘSEM, KOMPOT WIELOOWOCOWY
05.06.2024-ŚRODA
ZUPA OGÓRKOWA, RYŻ Z POTRAWĄ KUNG-PAO, KOMPOT WIELOOWOCOWY
06.06.2024-CZWARTEK
ZUPA NEAPOLITAŃSKA Z MAKARONEM, ZIEMNIAKI, KOTLET MIELONY, BURACZEK, KOMPOT WIELOOWOCOWY
07.06.2024-PIĄTEK
KRUPNIK RYŻOWY, ZIEMNIAKI, KOTLET RYBNY, KOMPOT WIELOOWOCOWY
10.06.2024-PONIEDZIAŁEK
BARSZCZ BIAŁY, PIECZYWO, NALEŚNIKI Z JABŁKIEM, KOMPOT WIELOOWOCOWY
11.06.2024-WTOREK
ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM, ZIEMNIAKI , PULPETY DROBIOWE W SOSIE WARZYWNO-KOPERKOWYM, KOMPOT WIELOOWOCOWY
12.06.2024-ŚRODA
ZUPA ZIEMNIACZANA, PIEROGI Z MIĘSEM, KOMPOT WIELOOWOCOWY
13.06.2024-CZWARTEK
KREM Z KALAFIORA Z GRZANKĄ, KNEDLE Z TRUSKAWKAMI I MASEŁKIEM, KOMPOT WIELOOWOCOWY
14.06.2024-PIĄTEK
KRUPNIK Z KASZY JĘCZMIENNEJ, ZIEMNIAKI, RYBA SAUTE, SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ, KOMPOT WIELOOWOCOWY
17.06.2024-PONIEDZIAŁEK
BARSZCZ BIAŁY, PIECZYWO, RYŻ ZE ŚWIEŻĄ TRUSKAWKĄ I JOGURTEM, KOMPOT WIELOOWOCOWY
18.06.2024-WTOREK
KRUPNIK Z KASZY JECZMIENNEJ, WARZYWA Z MAKARONEM I RYBĄ, KOMPOT WIELOOWOCOWY
SMACZNEGO!
Koszt jednostkowy obiadu na rok 2023 wynosi 5,00 zł .
Numer aktualnego konta bankowego( bez zmian, taki jak był wcześniej):
51 8783 0004 0029 2405 2000 0002
INFORMACJA
Z DNIEM 02 STYCZNIA 2023 ROKU ZMIANIE ULEGA STAWKA JEDNORAZOWA ZA OBIADY SZKOLNE.
KOSZT JEDNOSTKOWY OBIADU WYNOSIĆ BĘDZIE TERAZ 5,00 ZŁ.
UWAGA!!!
OD DNIA 1 STYCZNIA2018 ROKU ZMIENIA SIĘ FORMA PŁATNOŚCI ZA OBIADY SZKOLNE. WPŁATY TRZEBA DOKONYWAĆ NA KONTO BANKOWE DO DNIA 5 KAŻDEGO MIESIĄCA.
W TREŚCI PRZELEWU NALEŻY WPISAĆ IMIĘ I NAZWISKO UCZNIA, ZA KTÓREGO DOKONANO WPŁATY.
DANE DO WYKONANIA PRZELEWU BANKOWEGO:
BANK SPÓŁDZIELCZY W ZGIERZU
NR KONTA 51 8783 0004 0029 2405 2000 0002
Co miesiąc lub najpóźniej do końca kwietnia prosimy o kontakt z intendentem szkoły
w sprawie odliczeń za obiady.